Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.57 secunde)
Garda Financiara Constanta a reusit cea mai importanta captura a anului, dupa ce a confiscat peste 150 miliarde de lei vechi de la doua firme din Constanta care derulau afaceri pe cai mari fara a inregistra veniturile obtinute.
Imaginile transmise via online (site-ul RTVonline.ro) arata (vezi captura) ca televiziunea lui Sebastian Ghita emite sub sigla RTV si nu are elementele distinctive ale Realitatea TV - crawl si burtiere.
Alaturi de acesta au mai fost prezentate modelele K810 si K550 ale seriei CyberShot care au ca principale atuuri capacitati avansate de captura foto, cum ar fi cei 3.2MP pentru primul dintre ele, respectiv 2MP pentru cel de-al doilea.
In ultimul timp, tot mai multe terminale dispun si de functii avansate de captura foto care concureaza cu succes cu gama aparatelor digitale compacte.
Are functii avansate de captura foto prin ai sai 3.2 megapixeli si lentilele cu auto focus. Include un ecran de protectie impotriva zgarieturilor fabricat din sticla minerala, care creste si unghiurile de vizibilitate la 170 de grade.
Mai exact face captura video la 15 cadre pe secunda in rezolutia 1280x800 sau la 30 fps in mod 848x480 (480p).
Pe carcasa aparatului se poate observa sigla HD (high definiton) ceea ce se traduce prin capacitati de filmare avansate. Intradevar, Z1275 realizeaza captura video la rezolutia 1280x720 (720p), standardul HD cel mai raspandit la ora actuala.
Daca se scade rezolutia de captura la 3 MP, zoom-ul total urca pana la 28x, gratie unei tehnologii prorietare Panasonic, pe care compania o foloseste la mai multe aparate ale sale.Pe spatele aparatului se gaseste un monitor LCD de 2.5" capabil de o rezolutie compusa din 207.000 de puncte.
40D va fi capabil de captura in rafala de 6.5 cadre pe secunda, ceea ce il face superior, din acest punct de vedere, chiar si modelelor DSLR mai scumpe.
Alpha 700 include un senzor de 12.2 MP capabil de captura la un maxim de 5 cadre pe secunda.
Scopul jocului este sa devii cel mai bun antrenor de Moga, adica niste monstrii pe care ii poti captura si care te ajuta sa te lupti cu alti monstri.
Google Street View a fost lansat in Romania in decembrie 2010, celebrele masini pentru captura fotopanoramica parcurgand pana la acea data 6000 de kilometri de drumuri si acoperind 8 orase importante din Romania, Valea Prahovei si litoralul Marii Negre.
Pe ecran ii va aparea imaginea din camera foto, deasupra ei fiind proiectata un pokemon virtual. Utilizatorul il poate captura folosind un pokeball, o minge virtuala pe care o arunca si cu care il prinde;
Fiecare captura creste nivelul si va ajuta sa descoperiti noi locuri de pescuit. Lets Fish poate fi descarcat pe iOS sau Android.
Prima este o imagine alb-negru a unui OZN deasupra localitatii Redbud, Illinois, fotografiata pe 23 aprilie 1950, a doua o captura de ecran a unui videoclip OZN filmat in Mexic de Arturo Gil Robles, iar a treia a fost facuta pe 01 august 2011 de o persoana aflata in vacanta in localitatea Black Head, Trenarren, in apropiere de St.
Nu trebuie sa dai dovada de prea multa rabdare pentru a te lauda cu o captura serioasa. Se prinde somn, salau, avat, caras si crap.
Alaturi o captura din film - luminile sunt in spatele unui card de pasari. Interesant este ca, in aceeasi seara, un fenomen asemanator a fost filmat si in Odessa.
Studiul a fost lansat in timp record, e un pas important in aceasta lupta, a precizat medicul Anthony Fauci de la institutul din Seattle. Captura: YouTube
Un caine de politie folosit pentru depistarea drogurilor a ajutat un traficant din Franta care fusese prins cu 25 de kilograme de rasina de canabis.
Poate nu e cea mai buna comparatie, dar este exact ca pestele stricat care trebuie aruncat ca sa nu compromita toata captura.
google-analytics.com